Na Kontaktoni

Për informacione të mëtejshme lidhur me shërbimet që ofrojmë apo për të caktuar një takim për mënyrat se si mund t’ju asistojmë, lutemi të na kontaktoni.

Plotësoni të dhënat mëposhtme dhe ne do t’ju kontaktojmë menjëherë.

  Your message was sent successfully!

  Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

  Ne do t’i përdorim të dhënat e paraqitura ekskluzivisht për t’ju përgjigjur pyetjeve dhe për asnjë qëllim tjetër. Për më shumë të dhëna lexoni rubrikën “Politika jonë e privatësisë”.

  Adresa
  Pallati "Ambasador 3", Kati 2, Hyrja 12, 1010, Tirana, Albania
  Telefon
  +355 69 70 90 790
  Email
  info@dpoalbania.al
  Na gjeni në

  Ku ndodhemi